Sessió Nona

 Sessió Nona

Us deixem amb les imatges de la sessió de la Nona. Una nena fantàstica que va passar pel nostre estudi per tal de fer-se unes fotos pel seu book personal. Gràcies per la paciència Nona, ja ho se que sóc un pesat, però la Montse i jo volíem les millors fotos per tu. Gràcies Montse per la teva confiança!

Os dejamos con las imágenes de la sesión de la Nona. Una niña fantástica que pasó por nuestro estudio para hacerse unas fotos para su book personal. Gracias por la paciencia Nona, ya se que soy muy pesado, pero Montse y yo queríamos las mejores fotos por ti. Gracias Montse por tu confianza!

Albert

 

album nona3album nona2 album nona4 album nona5 album nona6 album nona7 album nona8 album nona9 album nona10

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.