Helena

Helena

Us deixem amb una sessió molt bonica de l’Helena, ella és una nena molt especial, està agafant tal confiança amb la nostra càmera i amb nosaltres, que no se que serà capaç de fer-nos més endavant. Aquestes fotos són pel seu book personal. Hi Ha col·laborat la nostra estilista Patrícia Faure i la botiga de Roba infantil-juvenil Marga. Gràcies Engràcia per la teva confiança amb nosaltres.

Os dejamos con una sesión muy bonita de Helena, ella es una niña muy especial, está cogiendo tal confianza con nuestra cámara y con nosotros, que no se que será capaz de hacernos más adelante. Estas fotos son para su book personal. Han colaborado nuestra estilista Patricia Faure y la tienda de Ropa infantil-juvenil Marga. Gracias Engracia por tu confianza con nosotros.

Albert Font.

helena helena2 helena3 helena4 helena5 helena6 helena7 helena8 helena9 helena10 helena11 helena12

2 pensaments sobre “Helena

  1. Es fantastic treballar al teu costat. Un gran professional i millor persona. Gràcies per confiar en mi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.