Comunió Giulia

Comunió Giulia

Aquest reportatge de comunió el vam realitzar fa uns dies prop de Ainsa, es va realitzar tot a l’exterior en un poble encisador i amb una família encantadora, tot va anar molt bé i vam realitzar un reportatge molt variat, va ser un cap de setmana perfecte, després de gaudir amb els pares i la família de la Giulia d’un bon àpat en un parell d’hores varem realitzar totes les fotos. Moltes gràcies per la vostra confiança.

Este reportaje de comunión lo realizamos hace unos días cerca de Ainsa, se realizó todo en el exterior en un pueblo encantador y con una familia encantadora, todo fue muy bien y realizamos un reportaje muy variado, fue un fin de semana perfecto, despues de disfrutar con los padres y familia de la Giulia de una buena comida. En un par de horas realizamos todas las fotos. Muchas gracias por vuestra confianza.

Albert Font

Perruqueria a càrreg d’ Ada Gros (Mollerussa)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.